BeautyFirst.ro, consilierul care te ghidează în universul frumuseții

O nouă adresă se dezvăluie în agenda fiecărei femei dornice să își cultive frumusețea: Beauty First. Rezultatul colaborării între consultatul de imagine și stil Adina Necula și specialistul în comunicare&marketing Lorena Buhnici. Beauty First reprezintă un concentrat de frumusețe care luminează parcursul unei lady moderne în labirintul sinuos al tentațiilor sezoniere, oferindu-i indiciile și informațiile necesare, menite să o ghideze la luarea unor decizii inteligente, adaptate propriilor nevoi și aspirații.

Fiecare nou sezon aduce cu sine un număr impresionant de lansări în arealul cosmeticii, al parfumeriei sau al produselor de make-up și de cele mai multe ori, la baza achizițiilor se află cu totul alte rațiuni decât cele ale performanței sau ale necesităților evidente. Ineditul întotdeauna a generat curiozitate și a atras precum un magnet, însa Beauty First își propune să prezinte o cu totul altă latură a ceea ce în mod generic poartă denumirea de “inovație cosmetică”.

O latură care nu are nimic de a face cu pretențiile de marketing, cu afinitățile dezvoltate față de anumite branduri, cu orgolii sau cu etichete. La Beauty First totul este „la vedere”, camera de filmat surprinzând detalii care nu de puține ori se ascund privirii de ansamblu. Într-o metropolă în care totul pare a pendula între extreme, în care albul și negrul sunt asociate acceptului sau respingerii, Beauty First relevă nuanțele ascunse ale universului frumuseții, prin prisma unui studiu amănunțit al fiecărui produs în parte, a unor teste riguroase și a expertizei recunoscute a celor două protagoniste. Și pentru că trăim în epoca în care imaginile vorbesc de la sine, iar aparatura de ultimă generație captează aspecte pe care nici o oglindă din marile boutique-uri de beauty nu le poate reflecta, fiecare material video realizat, sub emblema Beauty First, se constituie în câte un capitol deopotrivă educativ și demonstrativ.

Cele mai eficiente produse sunt selectate pentru a fi prezentate publicului și sunt însoțite de detalii referitoare la modalitatea de acțiune, la posibilitățile de utilizare și la beneficiile aduse infățișării. Totul demonstrat practic și explicat într-o manieră inteligibilă și accesibilă femeilor, indiferent de gradul acestora de pregătire.

De la tinerele care abia acum se familiarizează cu produsele de beauty și până la mult mai experimentatele “beauty addicts”, fiecare segment al publicului regăsește în proiectul Beauty First cel puțin un motiv pentru care să își regândească ritualul de frumusețe și deprinderile asociate acestuia. Vise ascunse, dorințe și idealuri, toate acestea se pot transforma în realitate cu ajutorul Beauty First, adresa unde la orice oră, cu un simplu “play”, consilierul personal de frumusețe furnizează cele mai pertinente, oneste și credibile informații de beauty.

Totul începe cu o planșă albă denumită ten, pentru a se continua cu expresia individualizată a actului frumuseții. Beauty First reamintește în fiecare zi că frumusețea este o datorie față de sine, nu un moft sau un capriciu.

Vă invităm să pașiți alături de noi și să faceți cunoștință cu Beauty First!

Și, nu uitați să rămâneți frumoase!

Cu drag,
Adina Necula și Lorena Buhnici

Credite tinute: Stephan Pelger for Andreea Raicu (disponibile in boutique-ul online Andreea Raicu – http://shop.andreearaicu.ro/)

Beauty First întâlnește Beautify – LG G4

Am testat pentru câteva zile telefonul LG G4 White Gold și ne-am distrat fantastic. Ne-am îndrăgostit amândouă de funcția de beautify ce se activează atunci când vrei să îți faci selfie. Nu mai ai nevoie…

Cum să avem o piele sănătoasă – Lierac Prescription

Am testat din gama Lierac Prescription Concentratul antiacnee (tratament local) Anti-blemish promite efecte extrem de rapide asupra imperfecțiunilor, mai exact reducerea lor, închiderea porilor și diminuarea cantității de sebum, uscarea coșurilor și prevenirea apariției celor noi. Conține…

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Notice: Undefined index: X-Ratelimit-Remaining in /home/beautyfirst/public_html/wp-content/themes/scotch/inc/Instagram.php on line 545